Glassmaker




Läste i tidningen idag om glassfestivalen i Cefalù. Där samlas Italien glassexpertis varje höst för att prata och smaka på olika glassorter. Förra året fanns glass smaksatt av räkor, svamp och parmesan. Någon som blir sugen på att smaka någon av sorterna? Jag blir det definitivt inte. Tycker det låter som det skulle vara riktigt äckligt och särskillt den med räksmak. 
 
 
 
 

Jag hatar den känslan





Jag hatar när man inte får tag på en kompis och man får en känsla av att det har hänt något, något allvarligt. Jag fick den känslan idag när jag inte kunde få tag på min kompis. Tankarna börjar sväva, har hon blivit allvarligt sjuk, har hon blivit skadad på något sätt eller det värsta av allt har hon dött. Men sen hörde hon av sig några timmar senare (välbehållen och det hade inte hänt något). Då kunde jag äntligen sluta oroa mig. 
 
 
 
 
 

Äntligen helg!




Nu är det äntligen helg! Jag ska intet jobba heller så det ska bli väldigt skönt. Har inte så mycket planerat men det kan vara skönt att bara ta dan som den kommer. Men jag antar att jag får ta mig hem till mamma på söndag för det är ju faktiskt mors dag. 
 
 
 
 
 

Kan inte alla bara låta mig va!





Måste alla hela tiden hålla på och tjata om att jag är singel. Jag mår redan dåligt över att jag aldrig lyckas få tag på en kille. Det blir inte bättre av att alla tjatar om det och definitivt inte på sättet det görs.

Min mamma frågade min kusin (som är fem år yngre) om han inte hade någon kompis som kunde passa mig (Det hade han inte men han var i alla fall snäll nog att säga att jag är för bra för hans kompisar). Fast jag vill ändå inte ha min kusins kompisar. Sen för ett tag sedan när vi träffade min andra kusins nya pojkvän för första gången var mamma inte sen att fråga honom om han hade någon kompis som kunde passa mig. Det är inte roligt för mig när hon håller på så men jag tror ändå att hon enbart gör det med välmening. Kanske för att hon inte vill att jag ska behöva vara ensam. I och för sig har vi aldrig pratat om det men det känns som att det kan vara orsaken

Men det värsta var nästan det min kompis sa till mig. Jag vill gifta mig och skaffa barn (någon gång i framtiden) men inget av det vill min kompis. Så en kväll när vi drack lite vin och kollade på film sa hon "Börjar det inte bli dags för dig att hitta en kille om du nu vill skaffa barn". Tack så väldigt mycket för den, var ju inte precis vad jag behövde höra. Gjorde ju bara att jag känner mig ännu mer misslyckad än vad jag redan gör. Jag trodde faktiskt att hon om någon skulle förstå mig men tydligen inte. Dessutom är hennes egna kärleksliv inte så lysande så jag tycker inte att hon har någon rätt att döma mig för att jag inte lyckas hitta någon.  
 
 
 
 

Varför är jag så snäll jämt?




Återigen byter jag alla pass som alla vill fast jag själv egentligen inte riktigt vill. Sjutton, vad det ska var svårt att säga nej. Nu idag var det en som ville byta och då gjorde jag nog ett riktigt dåligt byte. Tror att jag kommer få jobba fler timmar än vad som var meningen från börja och jag kommer nog inte ens få betalt för det. Typiskt, men nu kan jag ju inte ändra mig. Så nu är det bara att gå till jobbet och se glad ut. 
 
 
 
 
 


Det blev inte som jag hade tänkt mig




Nä, det blev ju inte det idag. Hade hoppats på en lugn dag på jobbet idag men icke sa nicke, det blev det inte. Det var snarare helt hysteriskt mestadels av dagen. Usch, hatar sådana dagar. Jag kan slå vad om att det blev så enbart pga av att jag igår skrev att jag ville ha en lugn dag idag. Så idag tänker jag inte skriva något om morgondagen. Framtiden får helt enkelt utvisa hur det kommer att bli. 
 
 
 
 
 
 

Jobb, jobb och åter igen jobb




Jag det är vad jag ska ägna mig åt hela helgen. Ser verkligen fram emot detta. Hoppas det blir en lugn helg men det kommer det säkert inte att bli. Kommer inte ens ihåg när det var en helg som var lugn senast. Behöver väl kanske inte fundera så mycket mer på det nu för jag lär ju märka vilket det blir.

Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Så god natt allihopa!
 
 
 
 
 
 

Men åh, vad trött jag blir




Blir så trött på mig själv. Gick till affären igår för att jag skulle ha alla ingredienser hemma så jag kunde baka idag. Men ändå hade jag inte köpt allt jag behöver. Så nu var jag tvungen att gå till affären idag också. Och nu har jag precis kommit hem därifrån så nu är det väl bara att fortsätta. Men nu börjar jag bli så trött så nu vet jag inte om jag orkar längre men jag ska väl göra ett försök till.  
 
 
 
 
 


En lång och skön promenad




Nu har jag varit ute på en långpromenad. Det var skönt, precis vad jag behövde. Mötte en gammal kollega som jobbar på mitt förra jobb, jag har aldrig riktigt gillat henne. Men som tur var behövde jag inte stanna och prata med henne räckte med att jag hälsade. Skönt, för idag var jag inte på humör för att kallprata med någon som jag egentligen inte gillar. Men annars var promenaden underbar.
Jag slängde ihop en deg innan jag gick iväg så det börjar väl bli dags att baka ut den nu. Får skriva mer senare... 
 
 
 
 
 

Det blev ingen sovmorgon




Hade tänkt att jag skulle sova länge idag men så blev det ju naturligtvis inte. Vaknade redan 06:30 och kunde inte somna om. Så nu funderar jag på vad jag ska göra idag när jag har hela dagen framför mig.
Jag börjar nog med att ta en långpromenad. Kan vara skönt att komma ut och röra lite på sig dessutom känner jag att jag behöver få lite frisk luft. Sen ska jag nog ta och baka lite tror jag. 
 
 
 
 

Huvudvärk




Det var meningen att jag skulle ha varit ledig idag men igår frågade chefen mig om jag kunde tänka mig att komma in och jobba idag. Som vanlig sa jag ja och ångrade mig direkt efteråt. Men då var det inte så mycket att göra åt det. Så det var bara att gå upp 04:30 imorses för att hinna till jobbet kl 06:00. Dagen gick hyfsat fort trots allt, trodde att den skulle gå betydligt långsammare.

Nu sitter jag här med huvudvärk. Undra om det beror på att jag är trött eller om det är åska i luften. Jaja, jag vet inte. Jag hoppas bara att det ska gå över snart!


Over and out
 
 
 
 
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0