Packar





Håller på att packa. Ska åka och hälsa på mina föräldrar blir borta resten av veckan. Kanske inte blir så mycket uppdaterat här under den tiden men får väl se vad jag hinner med. Blir inget längre inlägg nu, måste nog börja skynda mig om jag ska hinna med allting tills jag ska åka.




Känns så jäkla skönt!




Har varit och tränat och det känns så jäkla skönt. Idag kändes det verkligen som att jag kunde ge allt och att det faktiskt gav något. Eller så blev jag lurad på grund av att det har varit så pass varmt idag att man svettas lite extra under träningspasset. Av någon konstig anledning gillar jag att träna när det är varmt, desto varmare desto bättre! Och det av den enkla anledningen att jag tror att det ger mer när man svettas mer. Men om jag verkligen tänker efter så vet jag inte riktigt om det faktiskt stämmer, för man behöver ju inte anstränga sig lika mycket för att bli lika svettig när det är varmt. Fast jag kommer nog att fortsätta att lura mig själv, för då känner jag mig mycket duktigare och det motiverar mig mer att fortsätta att träna och det är ju bra!

Men nog om träning nu. Ikväll börjar äntligen Ugly Betty. Som jag har längtat för jag gillar verkligen den serien! Så klockan åtta kommer jag att sitta bänkad framför TV:n!




Marabou polka




När jag först hörde talas om Marabou polka kände jag direkt att det här var något som skulle kunna passa mig perfekt. En kombination av choklad och polkagris, två av mina favoriter, kan ju inte bli så mycket bättre! Så jag var ju naturligtvis tvungen att köpa den och prova. Den var supergod och perfekt för mig. Nu kan jag få två av mina favorit godissorter på en och samma gång. Så den kommer köpa fler gånger! Synd bara om det är en tillfällig smak, vilket jag har hört att den är.




Hemsöborna





Nu har jag börjat läsa Hemsöborna av August Strindberg. Börjar fundera lite varför jag valde att läsa den. Tycker att det är ganska jobbigt att läsa en bok som är skriven på gammal svenska. Men det är ju en klassiker och jag tycker faktiskt att man ska ha läst några (eller åtminstone någon) klassiker. En lite positiv sak är att den i alla fall inte är så tjock, bara 140 sidor. Så då ska jag nog klara av att ta mig igenom den förr eller senare.

Får återkomma när jag har läst ut den och skriva vad jag tyckte.




En till tävling

"Jag vill vinna valfria smycken från Aldora.se hos Tant Ulrika!"

Nu vet jag minsann att jag lever!




Började dagen med ett tufft träningspass, vilket resulterade i att jag fick veta att jag lever! Men det var skönt för det var länge sen jag tränade och verkligen gav järnet. Så det tycker jag att det får bli mer av den kommande tiden annars känns det ju knappt som att det är någon idé att gå och träna om det ändå inte ger något.

För övrigt kommer nog denna dagen att bli ganska händelselös. Det enda som står på schemat är att plugga och det är ju inte så roligt. Så nu vet ni att jag kommer spendera min tid med näsan i böckerna. Hade bara hoppats att det hade varit så bra väder och så pass varmt så man kunde sitta ute och plugga. Men det verkar inte riktigt som att det kommer bli så.




Jag är lite stolt




Jag måste faktiskt få säga att jag är lite stolt över mig själv. Har inte ätit godis på en hel vecka och det är bra gjort för att vara mig. Då jag i vanliga fall brukar äta godis dagligen men nu har jag inte haft något godis hemma. Dessutom har jag lyckats att inte köpa något när jag har varit i affären. Så nu ska jag försöka att klara minst en vecka till men gärna ännu längre.

Så önska mig lycka till, tror faktiskt att jag kommer behöva det!




Jag deltar i en tväling




"Jag vill vinna en valfri prenumeration från Tidningskungen.se hos Tant Ulrika!"





Lite mer effektiv idag!




Det gick inte så bra för mig och min lista igår. Kom inte så långt på den igår. Men idag har det börjat desto bättre! Har redan gjort lika mycket på listan idag som jag gjorde på hela dagen igår. Jag tror nog att jag kan få riktigt mycket gjort idag. Det känns skönt när man har sådana här bra dagar! Men nu ska jag återgå till att vara effektiv.




God morgon!




Tillät mig själv att ta lite sovmorgon idag. Kände att jag behövde det om jag ska kunna vara hyffsat effektiv idag. Har en hel del att göra idag, en hel lista med saker som ska göras. Hoppas att jag hinner med allt eller åtminstone det mesta! Det är i alla fall bra att det är tråkigt väder för då missar jag åtminstone inte att spendera en fin dag ute!

Förresten jag skulle vilja tipsa om den här roliga sidan, om ni inte redan känner till den.

Nu ska jag ta en dusch innan jag tar itu med min lista.




Inget roligt händer idag




Har en sån där dag när jag ska tvätta, gillar inte de dagarna. Är ju så tråkigt att tvätta! Kommer väl i och för sig inte att ta hela dagen men jag måste plugga också så den här dagen kommer nog bara att ägnas åt mindre roliga saker.

Kan förresten berätta att jag hittade ett par svarta byxor när jag var på stan igår. Trodde aldrig att jag skulle hitta ett par som passade för jag har letat länge. Men skam den som ger sig för till slut så gick det!




En tråkig rubrik




Är nu hemma från skolan, föreläsningen var lika halvtråkig som det brukar. Fick tyvärr massa som vi ska göra tills nästa vecka, hade ju hoppats på en lite lugnar vecka men så blir det inte. Men det är väl lika bra att ta tag i det så fort som möjligt så kanske jag kan ta det lite lugnare i helgen i alla fall.

Nu ska jag äta lite innan jag drar en sväng på stan. Behöver köpa ett par nya svarta byxor bland annat, återstår bara att se om jag hittar några som inte är allt för dyra.




Är nästan helt klar!




Jag hade ett litet peptalk med mig själv förut där jag sa till mig själv att jag skulle skärpa mig och sluta komma med massa undanflykter och det fungerade! Har jobbat med min inlämningsuppgift hela eftermiddagen och nu är jag nästan helt klar. Bara lite finjustering som återstår. Känns himla skönt nu när jag har skjutit på det i flera veckor. Har tagit fram böckerna och börjat kolla på vad som ska skrivas fler gånger under dessa veckor men varje gång har jag snabbt hittat på något annat som jag ska göra. Detta kan ju bero på att jag har varit totalt oinspirerad att skriva uppgiften förut. Men när jag hade mitt peptalk med mig själv blev jag helt plötsligt väldigt inspirerad att skriva.




Det var länge sedan...




... som jag skrev här på bloggen. Har inte haft någon inspiration till att skriva på väldigt länge men nu kände jag att jag kanske skulle kunna plita ihop några rader.

Håller på att pluggar och står i som vanligt. Känns dock inte som att jag hinner med att göra så mycket mer än det tyvärr. Har en inlämning som ska vara inne om två veckor som jag inte har börjat med för att jag känner mig sjukt oinspirerad att skriva den.

Förresten, har ju inte nämnt att jag har flyttat! Känns väldigt skönt då jag inte trivdes alls där jag bodde förut men i min nya lägenhet trivs jag jättebra!




RSS 2.0