Hjälp, vart har mitt minne tagit vägen?!




Jag börjar bli lite orolig för mig själv. Nu har det hänt flera gånger idag att jag har tänkt på en sak som jag ska göra och sen två sekunder senare så har jag inte en aning om vad det var jag skulle göra. Det är helt borta. Som nu senast, jag startade dator för att jag skulle kolla upp något på nätet. Men när jag har anslutit till internet och ska gå in på sidan så kan jag inte för mitt liv komma på vilken sida det var eller vad det var jag skulle kolla. Vad är det som händer, börjar jag bli senil?




Typiskt också!




Kom precis på att jag glömde köpa en grej när jag var i stan igår. Hade behövt det idag, så typiskt. Men då blir det väl bara till att åka till stan idag igen och fixa det.




Godmorgon!




Så vad står på dagordningen idag tro. Plugga, plugga, plugga är nog det jag måste göra idag. Men innan jag börjar med det måste jag ta en sväng till skolan för att skriva ut lite papper som jag behöver tills imorgon. Sen vore det bra om jag hann städa lite också men får väl se om det hinns med.

Nu är det dags för frukost så jag kan börja med dagen sen!




Ett levande GPS-system




Varför tror alla att jag är ett levande GPS-system? Är så trött på att alla ska fråga mig om vägen hela tiden. Det verkar inte ens spela någon roll om jag är i en främmande stad och är helt vilsen (vilket troligtvis syns också) ändå är det alltid någon som ska fråga om vägen. En gång när jag var i Göteborg var det en person som frågade hur han skulle åka för att ta sig till ett visst ställe. Jag hade inte en aning så jag sa till honom Jag bor inte här så jag har inte en aning. Sen går det kanske fem sekunder så frågar han Om jag tar den här linjen kommer jag dit då? Då hade jag ju precis sagt till honom att jag inte visste men ändå trodde han väl att jag skulle kunna svara på hans fråga om han bara omformulerade den.


Nu har jag precis flyttat till en ny stad och hoppades på att det inte skulle vara massa personer som skulle fråga om vägen här. Men det tog en vecka sen kom första frågan. Så här kommer jag nog inte slippa alla frågorna heller, tyvärr.




RSS 2.0